Hvem er Dansk Transportoptimering?

Vi er specialister i at skabe effektiv transport og procesoptimering, og vi rådgiver transportkøbende virksomheder i at optimere og effektivisere transport, distribution og logistik. Vi har hjulpet vores kunder med et samlet transportindkøb på over fem milliarder kroner, og vi har realiseret samlede besparelser på mere end 20 procent.

”Vi har sammenlagt sparet vores kunder for en milliard kroner, og kan helt sikkert også hjælpe dig med transportbesparelser.”

Vi er med i hele processen og sikrer dig effektiv transport

Når du har os som transportkonsulent er du sikker på at vi finder besparelser og effektiviseringer flere steder i organisationen, da vi ser på hele transportprocessen. ”Vi slipper ikke en opgave før den er endelig implementeret, og løsningen er forankret i jeres virksomhed.”

Vores fokusområder er

Ekstern logistik

  • Transport
  • Lager
  • Simuleringer og beregninger

Intern logistik

  • Procesoptimering
  • Udvikling af optimeringsværktøjer
  • Transportstrategi

Historien bag Dansk Transportoptimering

Dansk Transportoptimering blev etableret i juli år 1997. Vi er en mindre konsulentvirksomhed med tre rådgivere pt., samt enkelte freelancere med et bredt netværk i Danmark, Europa og resten af verden. Vores hovedkontor ligger i Kolding, og det er herfra vi servicerer vores kunder i ind- og udland.

”Vores kunder spænder fra den mindre transportkøbende virksomhed til de største handels- og industriselskaber i ind- og udland.”

Målbare resultater gennem enkle metoder

Vores vision er at skabe målbare resultater gennem enkle metoder for vores kunder. ”Vi vil gøre transport til en service – en konkurrencefordel – og ikke bare en omkostning for jer.”

Da vi er en mindre virksomhed, er vi ikke begrænset af at være konceptstyrede. ”Vores tilgang er opgaverelateret, og vi løser opgaven ud fra jeres behov og situation.” Vi leverer reelle besparelser og effektiviseringer til jer, der hurtigt kan ses på budgettet.

Læs mere om hvordan vi arbejder med transportoptimering her.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed med at optimere transporten og de interne arbejdsprocesser?
Så send os en mail med det samme

TOP
Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked