Vores samarbejde med Verdo Trading

Føler du at transport og logistik er uoverskueligt i din virksomhed? Vil du vide hvad du kan forvente af at transportoptimerings projekt med os? Her kan du læse hvad vores kunde Verdo Trading har opnået med vores partnerskab, og hvordan vi arbejder.

 

 

Nøgleordet for os er værdi! Vi lægger altid vægt på at finde det område i vores kunders organisation, hvor vi kan tilføre værdi og struktur. Det omhandler derfor ikke kun besparelser på transportomkostningerne, men også at sammensætte en effektiv transportstrategi, optimere de interne processer og den interne struktur, samt at videregive vores viden og informationer til vores kunde for at sikre kontinuerlig succes.

Vores projekter med vores kunder starter altid med at vi analyserer de interne processer, der relaterer sig til transport for at vurdere hvordan vi kan optimere dem. Herefter går vi i gang med at optimere de interne processer samt gennemfører forhandlinger med transportørerne, eller forbedrer de eksisterende transportaftaler.

 

Verdo Trading

Verdo Trading, er en del af VERDO, som foretager energioptimering hos virksomheder i form af energianlæg, service og drift, montage, administration, energirådgivning og køb og salg af brændsel. Verdo Trading har både import og eksport i deres transportaktiviteter.

”Vi havde behov for at indgå et samarbejde med en transportkonsulent, da vi ikke selv havde ressourcerne til at administrere og udføre et transportudbud, og vi har heller ikke nogen speditører ansat. Da divisionen Verdo Trading ikke er så stor, er det meget givende at bruge en transportkonsulent, både i forhold til pris og opgavens omfang. Vi indgik derfor et samarbejde med Dansk Transportoptimering i starten af år 2017, da vi fik dem anbefalet af en kunde. Vi har været i  kontakt med andre transportkonsulenter, men Dansk Transportoptimering var de første vi følte tillid til. Dansk Transportoptimering har taget et stort slæb for os! Vores transportprocesser er nu ensrettede og accepteret i hele organisationen. Vi har fået en ”menu” vi kan tage fra, og har derfor fået frihed til udelukkende at passe vores arbejde og kernekompetencer. Det er dog ikke kun os der har fået mere struktur på processerne – det samme har speditørerne, og vi ser derfor samarbejdet som en win-win situation. Herudover har vi fået de besparelser vi fik at vide vi kunne forvente. Vi vil bestemt anbefale Dansk Transportoptimering til andre.” Morten Bo Spinding, Manager of operations hos Verdo Trading.

 

Kontakt os her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

nordicmedia