Vores samarbejde med Tasso A/S

Vi har siden år 2012 haft et tæt samarbejde med vores kunde Tasso A/S. Her kan du læse mere om hvad et samarbejde med Dansk Transportoptimering indebærer, og hvad vi lægger vægt på i projektforløbet.

 

 

Hos Dansk Transportoptimering lægger vi i ethvert samarbejde vægt på at finde de områder, hvor vi bedst kan bidrage med værdi. Dette er ikke udelukkende baseret på økonomiske besparelser, men også optimering af interne processer, implementering af transportstrategi, samt videreformidling af viden og information til vores kunder.

Vi begynder altid med at analysere og optimere processerne relateret til transport internt hos kunden, hvorefter vi hjælper med at gennemføre en forhandling på transportområdet eller formaliserer det eksisterende samarbejde, hvor nye processer bliver gensidigt aftalt og implementeret.

Dansk Transportoptimering er aktive i projektet fra opstart til implementering og tilsikrer, at løsningen også bliver til realitet.

 

Tasso A/S
Tasso A/S producerer strengstøbt støbejern og eksporterer mere end 90% af deres varer. De eksporterer til hele Europa, samt flere oversøiske destinationer.

”Vi havde brug for en samarbejdspartner til transportoptimering, da vi eksporterer til mange lande. Det kræver meget ekspertise at have det fulde overblik på transportområdet, og det havde vi ikke selv i tilstrækkelig grad. Vi stræber efter at være de dygtigste til det, vi laver, uanset om vi skal lave det selv eller finde en samarbejdspartner. Vi startede vores samarbejde med DTO i år 2012, og siden har de haft det samlede overblik over vores transport – både import og eksport. De sætter struktur på vores transport og har gennemført vores tenders.
Samarbejdet har fungeret rigtig godt, og den transportstrategi, vi udarbejdede sammen, er blevet implementeret til fuld tilfredshed. Det har givet os en markant besparelse på en stor post. Men herudover bruger vi også Dansk Transportoptimering til løbende opgaver. DTO udfører eksempelvis fakturakontrol for os hver måned og sikrer, at alt er i orden i forhold til takster og gebyrer. Vi vil absolut anbefale Dansk Transportoptimering.” Kristian Pedersen, Tasso A/S

 

 

Kontakt os her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

nordicmedia