Vores samarbejde med JELD-WEN

Hos Dansk Transportoptimering er vores udgangspunkt i enhver opgave altid at finde de områder, hvor vi kan tilføre værdi og struktur i vores kunders organisation. Vi lægger derfor ikke udelukkende vægt på at finde besparelser på transportposten, men også at give vores kunder en effektiv transportstrategi, optimere deres interne processer og struktur, samt at dele vores viden, og dermed sikre en fremtidsorienteret succes.

Vi lægger altid ud med at analysere de interne processer der beskæftiger sig med transport, for derefter at lægge en strategi for hvordan disse kan optimeres. Når strategien er lagt går vi i gang med at realisere den og forhandle med transportører, eller lave en forbedring af de eksisterende transportaftaler.

 

JELD-WEN

JELD-WEN producerer vinduer, døre og behandlede kompositplader og -paneler. JELD-WEN producerer lokalt hos deres markeder, og har 16 fabrikker i Skandinavien og Baltikum.

”Vi ønskede at indgå et samarbejde med en transportkonsulent, da vi bruger mange penge på transport. Vi ville derfor gerne have en rådgivende partner, der kunne hjælpe os med at optimere omkostningerne i tenderudbud og derved sikre den rette omkostning hos leverandørerne. Vi ønskede også en erfaren partner til at hjælpe os med at vurdere hvordan vi skal placere vores distributionscentre for at nå vores markeder bedst muligt. Kort sagt – vi ville transportere billigst og bedst til vores markeder. Dansk Transportoptimering har hjulpet os meget med at optimere vores transportprocesser, hvor vi blandt andet er blevet mere effektive til ordrehåndtering. Vi har fået forbedret vores setup, og Dansk Transportoptimering er kommet med nogle effektive forslag til forbedringer i vores transportprocesser. Det betyder, at vi på nuværende tidspunkt arbejder mere effektivt med vores processer, og har herudover oplevet besparelser på vores transportpost.  Vores samarbejde har været gnidningsløst. Dansk Transportoptimering har været rigtig gode til at stille de rigtige spørgsmål og snakke med alle i organisationen, på trods af at de er en ekstern konsulent. Jeg vil klart anbefale Dansk Transportoptimering som partner til andre transportvirksomheder – det har jeg allerede gjort.” Per Larsen, JELD-WEN.

Kontakt os her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

nordicmedia